Sep 30, 2015

MOVIE REVIEW : PREVIEW SCREENING THE MARTIAN THANKS AGAIN NUFFNANG FOR FREE TICKET




Bismillahirrahmanirrahim.

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH

Salam seme
 
 
Yippie..Budak KacaMata menang lagi untuk contest dari Nuffnang dan hadiah die adalah tiket wayang The Martian...sebagai kaki wayang tentulah terlompat lompat atas katil keriangan..
 panda 51
 

Sep 26, 2015

PEMENANG GIVE AWAY by BUDAK KACAMATA : JANGAN BACA NOVEL NI UPDATE TERKINI



Bismillahirrahmanirrahim.

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH

Salam seme






CONTEST : SEGMEN KLIK IKLAN BY BLOG ENCIK KIDAL


Bismillahirrahmanirrahim.

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH

Salam seme

Korang mesti minat join Contest or GiveAway kan kan kan
so apa lagi jom join
Segmen Klik Iklan oleh
En Kidal

Banyak manfaat yang boleh kita dapat
jom jom jom... senang je nak join klik banner kt bawah


http://perantaumasa96.blogspot.my/2015/09/segmen-klik-iklan-bersama-encik-kidal_25.html 


- bye -


BUDAK KACA MATA by ASH_ASRAH


panda 63

Sep 24, 2015

MOVIE REVIEW : HOTEL TRANSYLVANIA 2 THANKS NUFFNANG FOR FREE TICKET

Bismillahirrahmanirrahim.

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH

Salam seme
Yippie...semalam Budak KacaMata telah memenangi contest anjuran nuffnang dan hadiah dia adalah dua tiket menonton tayangan perdana Hotel Transylvania 2 (melompat lompat keriangan sebab BKM memang kaki wayang, dapat plak tiket free apa lagi yippie)

Sep 22, 2015

MOVIE REVIEW: MAZE RUNNER THE SCORCH TRIALS



Bismillahirrahmanirrahim.

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH

Salam seme
Rasanya masih belum terlambat kot untuk Budak KacaMata buat review berkaitan Movie ni rasanya (gulp!!!)panda 60...walaupun dah terlewat pergi tonton movie ni...tapi tak kira tak kire nak review jugak 





Sep 20, 2015

GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015

Bismillahirrahmanirrahim.

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH

Salam seme

***Klik banner di bawah untuk join ***



 http://1.bp.blogspot.com/-8T5ZtAMjkA8/Ve5P_Ns0taI/AAAAAAAAAsI/SIA4nupfueA/s640/mkhaipage.jpg
http://www.mkhai.com/2015/09/100-followers-giveaway-contest-2015.html

Sep 18, 2015

ASEAN RIDES NIGHT RUN 2015 : MEDAL FINISHER PERTAMA BKM (PROS & CONS)


Bismillahirrahmanirrahim.

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH

Salam seme
YEAHHHH...Minggu lepas buat julung kalinya, Budak KacaMata join marathon..
panda 36

Sep 16, 2015

GIVE AWAY by BUDAK KACAMATA : JANGAN BACA NOVEL NI

Bismillahirrahmanirrahim.

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH

Salam seme





Hai.. hari nie ehem ehem.testing testing uhukks uhukss(batuk), Budak KacaMata berbesar hati untuk memberikan GiveAway..yeahhhh...
GiveAway BKM simple jer..sesimple orangnya.. =P

panda 16


Sep 11, 2015

#MYWORD : KU INGIN LARI by BKM







#KU INGIN LARI

Sep 10, 2015

KEMASKINI WINDOWS 10 KEPADA PENGGUNA WINDOWS 7 DAN WINDOWS 8.1

Bismillahirrahmanirrahim.

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH

Salam seme




Baru baru ini Microsoft telah mula menawarkan kemaskini Windows 10 kepada semua pengguna Windows 7 & Windows 8.1 di seluruh dunia. Microsoft menawarkan kemaskini ini secara berperingkat dan computer Budak KacaMata telah dapat notification untuk kemaskini...


yeahhhhh....
panda 36


Sep 8, 2015

TORA DATANG LAGI...!

Bismillahirrahmanirrahim.

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH

Salam seme



TORA DATANG LAGI.....
oleh
AMIRUL BOZU

Sep 7, 2015

MOVIE REVIEW : ATTACK ON TITAN LIVE ACTION THE MOVIE - PART ONE


Bismillahirrahmanirrahim.

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH

Salam seme

Tadi petang Budak KacaMata pergi Mid Valley cadang nak singgah MPH sebab nak sambar beberapa buah buku...BKM memang suka buku..tapi abis baca tuh tak tahu lah bila sebab masih belajar bertatih lagi nak membaca huhuhu
panda 36

Tertibe kaki nak singgah Speedy Video, terus ternampak DVD movie ni Attack on Titan : Live Action Movie Part One. Ikutkan nak pergi tengok kat wayang...tapi alang alang dah ada DVD ni so sambarlah... BKM baru abis tengok movie ni so nak buat review sikit pasal citer ni.


Sep 6, 2015

BACHELORETTE PARTY..?? THIS IS HOW WE CELEBRATE IT

Bismillahirrahmanirrahim.

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH

Salam seme





Apa Itu BACHELORETTE PARTY..?
panda 53

Sep 5, 2015

BLOG AWARD FROM AISYA AZMAN


Bismillahirrahmanirrahim.

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH

Salam seme

Budak KacaMata telah tersenarai dalam "AisyaAzman's Blog Award & Bloglist! :) "

..anyway thanks to AisyaAzman  

kepada sesiapa yang nak sertai award ni jom join ....korang boleh tekan kat banner tu

Repost AisyaAzman's Blog Award & Bloglist! :)