OWNER & WRITER





Ash dah tua tapi perangai je tak matang lagi, masih terasa umur baru je masuk 20 tahun ahaksss /(*_^)\, 

Ash cuma orang biasa je... muka tak flawless...belajar tak pandai sangat...setakat mampo tamatkan belajar jer... bahasa inggeris kalau bercakap bertaburan diatas tanah (merapu)

Ash kerje biasa biasa je..mampu untuk bayar hutang PiTiPiTiPu yang kene tolak dalam gaji tiap tiap bulan...dan hutang hutang yang lain.

Ash suka baca komik...kat umah banyak koleksi komik dan buku buku yang lain...impian Ash nak ada Libri Buku sendiri (murni tak impian tu)

Ash suka kumpul dan tonton anime jugak...Ash suka benda benda yang comel termasuk perempuan comel...

Ash suka travel... tapi setakat suka jelah sebab nak jalan jauh jauh tak cukup ongkos (wang) sebab dah kene amek dengan PiTiPiTiPu. Skrang masih menabung syiling untuk gi travel tapi tak tahu abad ke berapa baru dapat g travel banyak tempat.

Ash selalu berharap semoga Budak Kaca Mata dapat lalui kehidupan di dunia ni dengan hati yang tabah dan cekal... sesungguhnya Ash hatinya sangat rapuh

Ash berblog mengenai kehidupan personal, aktiviti kesukaan juga suka berkongsi tips dan info untuk sesiapa yang singgah dan membaca blog ni. 


itu saje bye & terima kasih 




No comments: